Tandbit borta och donken på det

Kvällen igår spenderades ungefär 1 timme i tantolunden. Var otaggad som fan. Ville bara hem med en skål chips att käka framför en film. När jag skulle hem så mötte jag Gabbi och hon flög på mig. Min telefon slogs mot min framtand och en bit gick av. Sen vart det nattkäk på det och då mådde man som bäst :)


Våren är här

Har haft en rätt så underbar vecka :) bara legat i solen, glassat och lagt på mig lite kilon.


Cleaning lady

Borde egentligen sitta och skriva sista kapitlen till idrotten. Men har sån jävla huvudvärk så jag bara funderar på om jag ska städa lite, duscha och lägga mig i en nybäddad säng?
Ja, det lät fan rätt underbart..

.

Känns som om jag snart når botten. Folk runt om mig förändras, jag förändras. Känns som om jag lika bra kan ge upp allt. Strunta i skolan och bara leva på. Men det kan man ju inte. För i detta samhälle så måste man ha utbildning för att bli något. Skolan känns helt utan poäng just nu. Finns inget att kämpa för.


Drick den

Så jävla bra. Alla andra tycker den är så dålig så den är bra. Men den är klockren rakt igenom enligt mig.
Mange Makers♥

P&L

Håller på att kolla biljetter till P&L. Alltid ute i sista sekund. Trött på mig själv. Men ska lösa det, för jag ska gå. Vad det än tar :)

Tjoohoo

Morgondagen börjar med skola! Inte så mycket tagg på det alltså. Men vad ska man göra? Snart lov.
Sitter och lyssnar på nån jävla melodifestivallista. Håller på att dö.
La de svinge la de rock n roll. Norska for the win.

Ska till Tyron imorn och kolla mina anchors. Är livrädd att den ena ska ramla ut, han kanske får sätta in den djupare..
Får se. Hoppas det blir bra väder imorn. Sugen på en långklänning faktiskt. Hörs sen. Puss

Lockar inte lika mycket längre

Dagen idag har spenderats på praktiken. Klippte Isabelle.
Frisöryrket är ju inget speciellt som lockar just nu känner jag. Hellre make-up artist. Undrar varför jag inte valde barn och fritid. Idioti. Får hitta något jobb så jag kan tjäna ihop mina pengar till bartenderkursen. Sen så har vi drömlivet.

Ni kan inte ens göra mål. Ni behöver Djurgårdens hjälp för det :)

Derby igår. Gick jävligt bra fram till det där jävla självmålet. Fan alltså. Men man måste vara stolt ändå. Jag ger aldrig upp Djurgårn ♥
Har asont i nacken, vet inte om det är för jag sov knas inatt eller om det är en whiplash skada från matchen :D anyhow så var det värt det.

Insane

Det här är den sjukaste kvällen på länge alltså. Fyfan va kul. Ligger och skrattar med Isabelle i telefon. Herregud..

Imorn blir det derby och ska skrika mej hes på idioterna. Förevigt Djurgården 


Somebody that I used to know

Now you're just somebody that I used to know..


utgång

Ut nu! Hörs imorn. PUSS HEJ

17 again

Halloj! Har inte gjort något speciellt mycket idag. Handlat, lagat mat, åkt till stan och träffat tjejorna innan de skulle ut. Och sen hem igen. Kul kväll. Nej, men har väl vart en skön kväll, men det känns så jävla värdelöst att vara 17. Livet suger riktigt hårt då kan jag berätta mina kära vänner.

Men har haft en hemma kväll med pappa och Devin. Ni ser ju hur socialt vi har haft det:

More like myself

Så jävla fett. Har köpt ett par legging och en kofta som jag dör för. Fått tillbaka min stil. Ingen jävla jeans och t-shirt här inte. Fulsnygga tights ska de va!


förändring på g

Åh. Har en känsla att tiden som kommer, kommer bli asgrym! Ska färga håret, Isabelle ska kolla converse till mig imorgon på båten, ska upp imorn och ta en morgonpromenad. Har bestämt mig nu. Kommer bli en asbra dag.
Nånting i den här stilen igen. Tillbaka till det ljusare som jag hade först. Måste få tillbaka en konstig stil igen. Känner att jag är för vardaglig nu. Knut, jeans och skinnjacka till det. Nej, nu ska det fan fram med blommiga strumbyxor och fula saker.

Vem annars om inte jag?

Valborg vart lyckat trots allt! Hade en grymt skön och kul kväll med en massa folk. Kom hem 10.10 imorse! Skulle åka till jobbet 10.20. Så jävla duktig. Men har sett hyfsad fräsch ut, och har kunnat bemött folk med ett leende. Är inte så trött som jag borde va. Fast jag slocknade till på tåget och slog i huvudet i ett handtag vid sätet. Lyckad tjej.

Är hemma nu och är slut som fan. Imorn är det praktik. Saknar skolan. Mina tjejer. Berätta allt som har hänt, sitta ute i solen på rasterna och bara ta det lugnt.

Bra gjort

Det var dags att tvätta piercingen då. Tog Dannis tips, (hon gjorde så när hon hade piercat sig). Lägg en glas med vatten och vänd det upp och ned på piercingen. Har funkat alla gånger jag har gjort det. Men den här gången så var jag smart och gjorde nåt så hela vattnet åkte ut i sängen. Way to go genius.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3155070/images/2012/pic_200564212.jpg" class="image">


RSS 2.0